ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

100% Φυσικό Ελληνικό Προϊόν.

Το αιθέριο έλαιο μανταρίνι έχει γλυκό άρωμα, στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για τις κατευναστικές του ιδιότητες, για την κατάθλιψη, το άγχος, τη νευρικότητα, διώχνει τα αρνητικά συναισθήματα, εξισορροπεί το πνεύμα.

Χρησιμοποιείται επίσης στην παρασκευή καλλυντικών, σαπουνιών, σε είδη καθαρισμού, στην ζαχαροπλαστική.

Στα καλλυντικά χρησιμοποιείται για τις αντισηπτικές, επουλωτικές και τονωτικές του ιδιότητες. Για την ακμή, το λιπαρό δέρμα, την αναζωογόνηση του ώριμου δέρματος, τις ραγάδες.

προτάσεις:

  • Λίγες σταγόνες στον καυστήρα αιθέριων ελαίων για να χαλαρώσετε και να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα
  • Για την σύσφιξη του σώματος και την αποφυγή των ραγάδων, στάξτε 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο μανταρίνι και 5 σταγόνες λεβάντας στην κρέμα σώματος (όταν χρησιμοποιείτε το αιθέριο έλαιο μανταρινιού για καλλυντική χρήση, να αποφεύγετε την απευθείας έκθεση στον ήλιο)

Το αιθέριο έλαιο μανταρίνι συνδυάζεται με τα αιθέρια έλαια του βασιλικού, το γκρέιπφρουτ, το γιασεμί, λεμόνι, το σαδαλόξυλο, το μαύρο πιπέρι, το γαρύφαλο, την κανέλα.

Δεν χρησιμοποιείται στο δέρμα αδιάλυτο

 

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα πρέπει να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας.

Στοιχεία
Βάρος 10ml
  • Παραγωγός: Κρήτη
  • Κωδικός Προϊόντος: ETHER009
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4,90€