ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

100% Φυσικό Ελληνικό Προϊόν.

Το αιθέριο έλαιο πορτοκάλι (Citrus sinensis) προέρχεται από της απόσταξη της φλούδας του φρούτου. Χρησιμοποιείται στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική καθώς και στη παρασκευή καλλυντικών.

Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για την κατάθλιψη, σαν καταπραϋντικό των νεύρων, τα έλκη στο στόμα, για την κατακράτηση υγρών από τον οργανισμό, την ακμή, τη δερματίτιδα.

Είναι πρόσθετο σε πολλά προϊόντα ομορφιάς, όπως λοσιόν, σαμπουάν, θεραπείες ακμής, στοματικά διαλύματα, λόγω των αντιβακτηριδιακών ιδιοτήτων του και του αρώματος του.

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού συνδυάζεται καλά με τα άλλα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών. Επίσης δένει καλά με αιθέρια έλαια όπως η κανέλα, το γαρίφαλο, το μαύρο πιπέρι, το σανδαλόξυλο.

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού δεν εφαρμόζεται στο δέρμα αδιάλυτο.


Οι παραπάνω πληροφορίες είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα πρέπει να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας.
Στοιχεία
Βάρος 10ml
  • Παραγωγός: Κοζάνη
  • Κωδικός Προϊόντος: ETHER012
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 3,50€