ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΛΑΔΙ (AVOCADO)

ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΛΑΔΙ (AVOCADO)

ΛΑΔΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ (AVOCADO)

Το λάδι από αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, έχει βιταμίνες A, D και E.

Λάδι αβοκάντο και καλλυντική χρήση

Ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα και απαλύνει το δέρμα από τα ηλιακά εγκαύματα, μαλακώνει το σκασμένο δέρμα. Βοηθάει στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου της επιδερμίδας και να απαλύνει τις κηλίδες του γερασμένου δέρματος.

Το λάδι αβοκάντο (avocado oil) σαν έλαιο βάσης στην αρωματοθεραπεία

Το έλαιο από αβοκάντο χρησιμοποιείται και σαν έλαιο βάσης για την αραίωση των αιθέριων ελαίων, κατάλληλο λόγω της πολύ υψηλής διείσδυσης και της γρήγορης απορρόφησης από το δέρμα.

Λάδι αβοκάντο και μαγειρική χρήση

Στην μαγειρική το λάδι από αβοκάντο μπορείτε να χρησιμοποιήστε στις σάλτσες, στις σαλάτες. Μπορείτε επίσης να σοτάρετε ψάρια, κοτόπουλο, γλυκοπατάτες.

Να μη φυλάσσεται στο ψυγείο.


Οι παραπάνω πληροφορίες είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα πρέπει να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας.

Στοιχεία
Προέλευση Ελβετία
Καθαρό Βάρος 100ml e
  • Παραγωγός: Sabo
  • Κωδικός Προϊόντος: LAD003
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,90€