ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΛΑΔΙ (Hemp oil)

ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΛΑΔΙ (Hemp oil)

ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ (Hemp oil)

Το λάδι κάνναβης περιέχει την ιδανική ισορροπία 3: 1 αναλογία σε Ωμέγα 6 και Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα. Δεν είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες οπότε καλύτερα να καταναλώνεται ωμό. Έχει την γεύση καρυδιού, συνοδεύει τέλεια τις σαλάτες σας.

Λάδι κάνναβης και καλλυντική χρήση.

Χρησιμοποιείται σαν συστατικό καλλυντικών.  Ενυδατώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και τα μαλλιά, μπορεί να βοηθήσει σε δερματικές παθήσεις όπως η ψωρίαση, το έκζεμα, η ακμή.

Το λάδι κάνναβης προέρχεται από τη ψυχρή πίεση σπόρων μη ψυχοτρόπου κάνναβης.

Στοιχεία
Προέλευση Ισπανία
Καθαρό Βάρος 250ml e
  • Παραγωγός: NaturGreen
  • Κωδικός Προϊόντος: LAD009
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 11,00€