Τραχανάς από αλεύρι Δίκοκκου σιταριού ολικής άλεσης βιολογικής καλλιέργειας με βουβαλίσιο γιαούρτι από γάλα βουβαλιών ελευθέρας βοσκής.

Μαγειρέψτε το σκέτο ή με ντομάτα, μανιτάρια, λαχανικά καθώς και με ότι άλλο εσείς εμπνευστείτε!
Συνοδεύεται ιδανικά με όλα τα είδη λευκών τυριών

συστατικά:

αλεύρι και σιμιγδάλι Δίκοκκου σιταριού, βουβαλίσιο γιαούρτι

 

Οι πρώτες ύλες του προιόντος παράγονται με παραδοσιακές μεθόδους και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, αποκλειστικά απο παραγωγούς της περιοχής της Κερκίνης Σερρών