ΑΡΓΚΑΝ ΛΑΔΙ (ARGAN)

ΑΡΓΚΑΝ ΛΑΔΙ (ARGAN)

ΛΑΔΙ ΑΡΓΚΑΝ (ARGAN)

Το λάδι argan εξάγεται από τους πυρήνες των καρπών  του δέντρου αργκάν που ευδοκιμεί αποκλειστικά στα νοτιοδυτικά του Μαρόκου.  Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε ευεργετικά θρεπτικά συστατικά συμπεριλαμβανομένων των λιπαρών οξέων και βιταμίνης Ε, συστατικών που το καθιστούν ιδιαίτερα ωφέλιμο για τα μαλλιά και το δέρμα, συχνό συστατικό κεραλοιφών και καλλυντικών.

Λάδι argan και καλλυντική χρήση

Ενυδατώνει γρήγορα και βαθιά το ξηρό δέρμα και τα νύχια.

Ιδανικό για τους μαύρους κύκλους, τις ρυτίδες, τις ραγάδες και τα σημάδια της γήρανσης.

Ενυδατώνει τα  ξηρά και εύθραυστα μαλλιά από την ρίζα ως τις άκρες!

Για την ακμή, καταπραΰνει  τις φλεγμονές του δέρματος  χωρίς να φράζει τους πόρους. Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τα έκζεμα και την ψωρίαση.

Οφέλη του ελαίου αργκάν στην υγεία

Περιέχει ωμέγα-9 ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Α που παρέχουν υψηλές δόσεις αντιοξειδωτικών.  Ενισχύει την καρδιά και τον εγκέφαλο, για τους  ρευματισμούς και την αρθρίτιδα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα,  προστατεύει από καρδιαγγειακές παθήσεις και φλεγμονώδεις νόσους.

Λάδι αργκάν και μαγειρική χρήση

Χάρη στο έντονο άρωμα και την υπέροχη εξωτική γεύση, το λάδι αργκάν συνηθίζεται ιδιαίτερα στην αραβική κουζίνα, καθώς επίσης στις σαλάτες, τα κρέατα, τα ψάρια, τα λαχανικά σχάρας.

1-2 κουταλιές της σούπας, ωμό κατά προτίμηση, την μέρα είναι αρκετές για να επωφεληθείτε από τις ιδιότητες του ελαίου argan στην διατροφή σας.


Οι παραπάνω πληροφορίες είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα πρέπει να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας.

Στοιχεία
Προέλευση Ελβετία
Καθαρό Βάρος 100ml e
  • Παραγωγός: Sabo
  • Κωδικός Προϊόντος: LAD004
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 13,20€