ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

Είναι ένα παραδοσιακό γλύκισμα και καταναλώνεται ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της νηστείας κατάλληλο και για όσους νηστεύουνε ακόμα και από λάδι!

Ο χειροποίητος χαλβάς Παπαγιαννόπουλος, παράγεται παραδοσιακά από το 1919 στον Βόλο.

Πολλά είναι τα πλεονεκτήματα του σουσαμιού στην ανθρώπινη υγεία, όπως η αντιγηραντική και αντιυπερτασική του δράση, καθώς και η συμβολή του στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Στοιχεία
Προέλευση Βόλος
  • 3,50€

Διαθέσιμες Επιλογές