ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Βιολογικό
ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Βιολογικό
Το αλεύρι αμυγδάλου έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε.
Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και τις κρούστες επιδορπίων.
Με το αλεύρι αμυγδάλου, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα, υφή και γεύση στα ψητά τρόφιμα, καθώς και στα καθημερινά γεύματα.
Το αλεύρι αμυγδάλου είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και εύκολο στη χρήση.
Για όσους παρακολουθούν τον γλυκαιμικό δείκτη, το αλεύρι αμυγδάλου είναι υψηλό σε πρωτεΐνη, χαμηλό σε υδατάνθρακες και σάκχαρα.
Δεν περιέχει γλουτένη, δεν είναι αποβουτυρωμένο, καθιστώντας το μια καλή πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων κάτι που βρίσκουμε στα ωμά αμύγδαλα.
Ενέργεια: 2490kj/595kcal - Λίπη: 52g εκ των οποίων κορεσμένα:3,60g -
Υδατάνθρακες: 10,10g εκ των οποίων σάκχαρα: 4,90g - Φ. ίνες: 10,90g -
Πρωτεΐνες: 21g - Αλάτι: 0,04g