ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΟΣ
ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ
Βασικό συστατικό του κάρυ και της μουστάρδας, έχει ελαφρώς πικρή, λίγο ζεστή και πικάντικη γεύση
Ο κουρκουμάς είναι γνωστός και ως «Ινδικό Σαφράν» και χρησιμοποιείται ευρέως ως εναλλακτική λύση του πολύ πιο ακριβού κρόκου (σαφράν)
Θεωρείται ότι έχει αντιοξειδωτικές και πολλές θεραπευτικές δράσεις
Χρησιμοποιήστε το στο ρύζι, τις πατάτες φούρνου, στο κοτόπουλο, το κρέας, στο ποπ κορν…
Μπορεί να σας ενδιαφέρει