ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ
Είναι ένα παραδοσιακό γλύκισμα και καταναλώνεται ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της νηστείας κατάλληλο και για όσους νηστεύουνε ακόμα και από λάδι!
Ο χειροποίητος χαλβάς Παπαγιαννόπουλος, παράγεται παραδοσιακά από το 1919 στον Βόλο.
Πολλά είναι τα πλεονεκτήματα του σουσαμιού στην ανθρώπινη υγεία, όπως η αντιγηραντική και αντιυπερτασική του δράση, καθώς και η συμβολή του στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Στοιχεία | |
Προέλευση | Βόλος |