ΚΕΧΡΙ Βιολογικό
ΚΕΧΡΙ Βιολογικό
Το κεχρί είναι ένα από τα σημαντικότερα τρόφιμα της ανθρώπινης ιστορίας. Στην Ανατολική Ασία καλλιεργείται εδώ και 7.000 χρόνια. Καταναλώνεται ιδιαίτερα στην Ασία και την Αφρική.Χρησιμοποιήστε το σαν το ρύζι: βράζουμε σε 2 κούπες νερό, 1 κούπα κεχρί σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συχνά.
Μπορείτε να φτιάξετε επίσης ένα ωραίο χυλό (σαν τραχανά) βράζοντας σε χαμηλή φωτιά το κεχρί με νερό ανακατεύοντας συχνά έως ότου χυλώσει. Προσθέστε αν θέλετε ελαιόλαδο, αλάτι ή και φέτα.
Μπορείτε επίσης να βάλετε νιφάδες από κεχρί στο στο πρωϊνό σας.
Δεν έχει γλουτένη από την φύση του και χωνεύεται εύκολα.
Βάρος: 500g/e